Anni Tolppanen

Nykytanssi, jazztanssi, baletti, after work bailutunnit, yksityisopetus ja tilaustunnit 

 

Olen tanssinopettaja, yrittäjä ja tanssistudio Fokuksen perustaja. Olen valmistunut tanssinopettajaksi Turun Taideakatemiasta vuonna 2017 ja suoritan tällä hetkellä Kulttuuri- ja Mediayrittäjyyden tutkintoa Turun Ammattikorkeakoulussa (YAMK). 

Tanssi on aina ollut osa elämääni 4-vuotiaasta lähtien. Harrastin klassista balettia pitkään päälajinani, kunnes nykytanssi ja steppitanssi saapuivat elämääni nuoruuden kynnyksellä. Nykytanssi imaisi mukaansa ja on ollut päälajini siitä lähtien. Syvennyin nykytanssin maailmaan entistä paremmin ollessani vaihto-opiskelijana Norjan Stavangerin yliopistossa nykytanssijan linjalla vuonna 2016. Opiskeluvuosieni aikana tutustuin syvemmin myös jazztanssin maailmaan. Ensiaskeleeni yrittäjyyteen otin vuonna 2014 perustaessani opiskelutovereideni kanssa esiintyvän tanssiryhmän Turkuun. 

Intohimoni on tarjota oppilaille laadukasta ja kannustavaa tanssinopetusta. 

Opettajana olen motivoiva ja positiivinen. Tunneilla on tärkeää saada onnistumisen kokemuksia, mutta myös haastaa itseään sopivalla tasolla. Turvallinen ja hyvä ilmapiiri tanssitunnilla ovat itselleni tärkeitä arvoja.  

Takaisin