Pinja Grönberg

Nykytanssi

 

Olen valmistunut tanssitaiteen kandidaatiksi Tukholman Dans och Cirscushögskolanista vuonna 2017. Tanssin parissa työskentelen sekä opettajana että esiintyjänä tanssitaiteen kentällä. 

 

Tanssimisen olen aloittanut 4-vuotiaana Nurmijärven tanssiopistossa, jossa vuosien aikana harrastin aktiivisesti erilaisia lajeja laidasta laitaan. Sieltä tieni on vienyt minut Vaskivuoren tanssilukion kautta tanssijan ammattiopintoihin Tukholmaan, missä pääsin työskentelemään laajasti eri puolilta maailmaa tulevien opettajien ja taiteilijoiden kanssa. Nykytanssi on ollut omin lajini jo pitkään ja sitä myös nykyisin pääasiassa opetan.

 

Mielestäni tanssissa ihanaa on se, että aina voi löytää uusia asioita, kokemuksia ja oppia lisää muun muassa itsestään, liikkeestä ja vuorovaikutuksesta ympäröivän kanssa. Olen itse tutkiskelija ja haluan myös tunneillani tarjota tilan ja ajan kokeiluun, fiilistelyyn, liikkeelliseen pohdiskeluun ja innostumiseen. Kannustan itsensä monipuoliseen haastamiseen ja rohkeasti omien rajojen tunnusteluun turvallisessa ja avoimessa ilmapiirissä. 

Takaisin