Uusien oppilaiden ohje

Tervetuloa ensimmäistä kertaa Fokukselle!

Fokus

Tanssistudio Fokus on tanssikoulu aikuisille harrastajille Helsingissä. Fokukselle on tärkeää luoda tanssitunneille lämmin sekä turvallinen ilmapiiri harrastaa ja oppia uutta. Meillä tanssii ensimmäistä kertaa tanssitunnille tuleva, edistyneempi tanssija ja kaiken tasoiset siltä väliltä. 

Haluatko henkilökohtaista ohjeistusta tanssitunnin valinnassa? Lähetä viestiä meille ja me autamme. 

sähköposti – info@fokusdance.fi

puhelin – 050 313 5410

WhatsApp – 050 313 5410

Viikkotunnit

Viikkotunneille voi tulla koko vuoden ajan kokeilemaan kertamaksulla ennen ryhmään ilmoittautumista. Laita viestiä osoitteeseen info@fokusdace.fi.

Viikkotunnit ovat tanssitunteja, jotka tunnistat lukujärjestyksestä vaalean oranssista väristä. Voit ilmoittautua ryhmään yhdelle tai kahdelle jaksolle kerrallaan. Voit ilmoittautua ryhmään myös vaikka kesken jakson! Tällöin kurssin hinta lasketaan jäljellä olevien tuntien perusteella. 

Syksy 2023 

Jakso 1 = 28.8-22.10 (8 viikkoa) 

Jakso 2 = 23.10-17.12 (8 viikkoa) 

Kevät 2024

Jakso 1 = 8.1-17.3 (10 viikkoa)

Jakso 2 = 18.3-26.5 (10 viikkoa)

Syksyn ilmainen viikkotunnin peruutus 27.8. mennessä ja sarjakorttihinnaston mukainen kertamaksullinen peruutus on mahdollista 3.9. mennessä. Mikäli ilmoittaudut kahdelle jaksolle kerrallaan, voit peruuttaa ilmoittautumisen myös 3.9. mennessä. 

Peruutukset ilmoitetaan sähköpostiin info@fokusdance.fi.  

Mahdollisia poissaoloja viikkotunneilta voit käydä korvaamassa toisilla saman pituisilla tai lyhyemmillä viikkotunneilla tai drop-in tunneilla. Syyskauden tunteja voi korvata tammikuun loppuun saakka. Kevätkauden tunteja voi korvata kesäkuun loppuun saakka kesäjaksolla 1.  

Viikkotunneilla edetään sarjoissa suunnitelmallisemmin ja kehittyminen lajissa on tasaisempaa. Pääset tanssimaan samassa ryhmässä joka viikko ja tutustumaan ryhmän jäseniisi. Viikkotuntilaisten on mahdollista esiintyä Fokuksen joulu- ja kevätnäytöksissä.

Drop-in tunnit

Drop-in tunnit tunnistat lukujärjestyksestä keltaisesta väristä. Drop-in tunneille osallistutaan Fokuksen kerta-/ tai sarjakortilla, jonka saat itsellesi verkkokaupastamme.

Sarjakortin hinta määräytyy tunnin keston mukaisesti. Samalla kortilla voi osallistua aina myös lyhemmälle tunneille, mutta ei pidemmälle. 

Drop-in tunnit on suunniteltu niin, että voit huoletta osallistua tunneille myös silloin tällöin. Nämä tunnit eivät vaadi säännöllistä sitoutumista. 

Drop-in tunnille tullessasi sinulla tulee olla voimassaoleva kerta-/tai sarjakortti sekä ilmoittautuminen tehtynä halutulle tunnille drop-in ilmoittautumisen kautta. 
Peruutus drop-in tunnille tulee tehdä 12h ennen tanssitunnin alkua osoitteeseen info@fokusdance.fi.

Tiiviskurssit/workshopit

Pidämme Fokuksella säännöllisesti myös erilaisia workshoppeja ja tiiviskursseja. Nämä ovat erillisiä tunteja viikoittaisesta lukujärjestyksestämme eikä näihin tunteihin voi osallistua sarjakorteilla. Viikkotuntilaiset voivat käyttää tiiviskursseihin/workshoppeihin korvauskertojaan. Yksi tiiviskurssi/workshop on kahden korvauskerran arvoinen.

ILMOITTAUDU TANSSITUNNILLE

Miten meille löytää?

Sijaitsemme Helsingin Punavuoressa. 

Pääsisäänkäynti – Tehtaankatu 27-29 (sisäpiha), 00150 Helsinki KARTTA

Sunnuntain sisäänkäynti – Pursimiehenkatu 26 B 2krs. (ovisummeri), 00150 Helsinki

Hobiverin ohje