Uusien oppilaiden ohje

Tervetuloa ensimmäistä kertaa Fokukselle!

Fokus

Tanssistudio Fokus on tanssikoulu aikuisille harrastajille Helsingissä. Fokukselle on tärkeää luoda tanssitunneille lämmin sekä turvallinen ilmapiiri harrastaa ja oppia uutta. Meillä tanssii ensimmäistä kertaa tanssitunnille tuleva, edistyneempi tanssija ja kaiken tasoiset siltä väliltä. 

Haluatko henkilökohtaista ohjeistusta tanssitunnin valinnassa? Lähetä viestiä meille ja me autamme. 

sähköposti – info@fokusdance.fi

puhelin – 050 313 5410

WhatsApp – 050 313 5410

Viikkotunnit

Viikkotunneille voi tulla koko vuoden ajan kokeilemaan kertamaksulla ennen ryhmään ilmoittautumista. Laita viestiä osoitteeseen info@fokusdace.fi.

Viikkotunnit ovat tanssitunteja, jotka tunnistat lukujärjestyksestä vaalean oranssista väristä. Voit ilmoittautua ryhmään yhdelle tai kahdelle jaksolle kerrallaan. Voit ilmoittautua ryhmään myös vaikka kesken jakson! Tällöin kurssin hinta lasketaan jäljellä olevien tuntien perusteella. 

Syksy 2023 

Jakso 1 = 28.8-22.10 (8 viikkoa) 

Jakso 2 = 23.10-17.12 (8 viikkoa) 

Kevät 2024

Jakso 1 = 8.1-17.3 (10 viikkoa)

Jakso 2 = 18.3-26.5 (10 viikkoa)

Kevään 2024 ilmainen viikkotunnin peruutus 5.1.2024 mennessä ja sarjakorttihinnaston mukainen kertamaksullinen peruutus on mahdollista 14.1. mennessä. Mikäli ilmoittaudut kahdelle jaksolle kerrallaan, samat peruutusehdot pätevät. 

Peruutukset ilmoitetaan sähköpostiin info@fokusdance.fi.  

Mahdollisia poissaoloja viikkotunneilta voit käydä korvaamassa toisilla saman pituisilla tai lyhyemmillä viikkotunneilla tai drop-in tunneilla. Kevätkaudella jakson 1 tunteja voi korvata jakson aikana sekä kuukausi jakson päättymisen jälkeen  17.4.2024 saakka. Jakson 2 tunteja voi korvata jakson aikana sekä kuukausi jakson päättymisen jälkeen 26.6.2024 saakka. 

Viikkotunneilla edetään sarjoissa suunnitelmallisemmin ja kehittyminen lajissa on tasaisempaa. Pääset tanssimaan samassa ryhmässä joka viikko ja tutustumaan ryhmän jäseniisi. Viikkotuntilaisten on mahdollista esiintyä Fokuksen joulu- ja kevätnäytöksissä.

Drop-in tunnit

Drop-in tunnit tunnistat lukujärjestyksestä keltaisesta väristä. Drop-in tunneille osallistutaan Fokuksen kerta-/ tai sarjakortilla, jonka saat itsellesi verkkokaupastamme.

Sarjakortin hinta määräytyy tunnin keston mukaisesti. Samalla kortilla voi osallistua aina myös lyhemmälle tunneille, mutta ei pidemmälle. 

Drop-in tunnit on suunniteltu niin, että voit huoletta osallistua tunneille myös silloin tällöin. Nämä tunnit eivät vaadi säännöllistä sitoutumista. 

Drop-in tunnille tullessasi sinulla tulee olla voimassaoleva kerta-/tai sarjakortti sekä ilmoittautuminen tehtynä halutulle tunnille drop-in ilmoittautumisen kautta. 
Peruutus drop-in tunnille tulee tehdä 12h ennen tanssitunnin alkua osoitteeseen info@fokusdance.fi.

Tiiviskurssit

Pidämme Fokuksella säännöllisesti myös erilaisia tiiviskursseja. Joihinkin tiiviskursseihin voi osallistua Fokuksen sarjakortilla, mutta ei kaikille. Löydät aina ajankohtaisen tiedon tiiviskurssin kuvauksesta. Viikkotuntilaiset voivat käyttää joihinkin tiiviskursseihin korvauskertojaan. Yksi tiiviskurssi on kahden korvauskerran arvoinen.

ILMOITTAUDU TANSSITUNNILLE

Miten meille löytää?

Sijaitsemme Helsingin Punavuoressa. 

Alasali 

Pääsisäänkäynti – Tehtaankatu 27-29 (sisäpiha), 00150 Helsinki KARTTA

Sunnuntain sisäänkäynti – Pursimiehenkatu 26 B 2krs. (ovisummeri), 00150 Helsinki

Yläsali

Pääsisäänkäynti – Tehtaankatu 27-29 (sisäpiha) 4. kerros, 00150 Helsinki KARTTA

Sunnuntain sisäänkäynti – Pursimiehenkatu 26 C 4krs. (ovisummeri), 00150 Helsinki

Hobiverin ohje