Tanssistudio Fokus

Tanssistudion säännöt

Päivitetty 21.6.2023

Ilmoittautuminen

Tanssistudio Fokuksen tunneille ilmoittaudutaan hobiver järjestelmän kautta. Tunnille voi osallistua kertamaksulla maksamalla kertalipun hinnan omassa liikuntaetu applikaatiossaan (epassi, smartum, edenred) tai ostamalla kertalipun/sarjakortin verkkokaupamme kautta. Viikkotunnille voi tulla kokeilemaan koko kauden ajan kerran kerta- tai sarjakortilla. Tämän jälkeen ryhmään ilmoittaudutaan eikä tunnille voi osallistua ilman ilmoittautumista. 

Laskutus ja peruutusehdot

Viikkotuntien ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ilmoitettuun päivämäärään mennessä. Tämän jälkeen ilmoittautumisen ryhmään voi vielä peruuttaa viikko tanssituntien alkamisen jälkeen maksamalla voimassaolevan kertatunnin hinnaston mukaisen maksun.  Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja lasku tunnista lähetetään sähköpostiin, vaikka lopettaisi kesken kauden. 

Pitkissä sairastapauksissa voimme lääkärintodistusta vastaan antaa seuraavalle kaudelle hyvitystä tai antaa sarjakortteja/korvauskertoja hyvitykseksi poissaoloista. 

Laskutus tapahtuu Maventa laskutuspalvelun kautta. Sinulla on mahdollisuus valita lasku maksettavaksi 1, 2 tai 3 erässä. Lasku lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. 

Sarjakortit maksetaan suoramaksuna paytrailin kautta. Sarjakortteja ei ole mahdollista palauttaa tai siirtää henkilöltä toiselle. Sarjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostohetkestä. Sarjakortin voi ostaa lahjaksi. 

Drop-in tunneille tunnin peruutus tulee tapahtua viimeistään 12 h ennen tunnin alkua. Peruutus tehdään lähettämällä viesti osoitteeseen info@fokusdance.fi tai viestillä 050 3135410. Mikäli peruutus tehdään 12 h jälkeen 3 kertaa yhden kuukauden sisällä, on Fokuksella oikeus vähentää kortilta yksi kerta. 

Mikäli drop-in tunnille on 12h ennen tansssituntia ilmoittautunut vain yksi henkilö, tunti perutaan eikä tästä tietenkään vähennetä ilmoittautuneelta sarjakorttikertaa. 

Mikäli viikkotunnille ei ole ilmoittautunut 2.10.2023 mennessä vähintään 5 oppilasta, tunti perutaan loppukauden osalta. Esiintyvissä ryhmissä vähimmäismäärä on 10 oppilasta / ryhmä. 

Tanssituntien hinnat

Tanssistudio määrittelee tanssituntien hinnat aina syyskaudeksi ja kevätkaudeksi erikseen. Viikkotuntien hinnat sisältävät Alv:n 24 %, sarjakorttien hinnat drop-in tunneille alv:n 10% sekä Teosto- ja Gramex-musiikintoistomaksut.

Liikuntaedut

Tanssistudiossamme voi maksaa SmartumPay:lla, ePassilla ja edenred sovelluksella. Edut ovat henkilökohtaisia. Niillä ei voi maksaa esim. perheenjäsenten tanssitunteja. Ilmoita viikkotunnin ilmoittautumisen yhteydessä mikäli käytät maksutapana liikuntaetua.

Korvauskäytäntö

Oppilas voi käydä korvaamassa tilapäisiä poissaolojaan osallistumalla viikko- tai drop-in tunnille. Syyslukukauden poissaoloja voi käydä korvaamassa tammikuuhun 2024 loppuun saakka ja kevätkauden poissaoloja 20.6.2024 saakka. 

Drop-in tunneille ilmoittaudutaan hobiverin kautta. Viikkotunnille viestillä 050 313 5410 tai sähköpostitse info@fokusdance.fi. 

Mikäli tanssituntisi osuu pyhäpäivälle, jolloin tunteja ei pidetä on oppilaalla mahdollisuus käydä korvaamassa tunti normaalisti. 

Poissaolot

Tanssistudio ei ole velvollinen korvaamaan rahallisesti tunteja, jotka ovat asiakkaasta johtuvasta syystä jääneet käyttämättä, esim.sairastuminen, matka ym. Pitkäaikaisissa sairaustapauksissa tai loukkaantumisissa katsotaan tilanne aina tapauskohtaisesti. 

.Tanssitunnin peruutus

Mikäli tanssistudio joutuu peruuttamaan viikkotunnin esim. opettajan äkillisen sairastumisen johdosta, korvaa tanssistudio tunnin pitämällä tunnin toisena ajankohtana. Rahallista korvausta oppilaalle ei tunnin poisjäämisestä myönnetä. Drop-in tuntien peruuttamisesta pakottavasta syystä ei järjestetä korvaustuntia, mutta sarjakorttien voimassaoloaikaa pidennetään viikolla. 

Opettajan pitkäaikainen poissaolo

Mikäli opettaja on pidemmällä sairaslomalla tai muusta syystä pitempiä jaksoja poissa, tanssikoululla on oikeus vaihtaa opettajaa/sijaista kesken kauden. Kausimaksua ei palauteta, vaikka opettaja vaihtuu kauden aikana.

Tiedotus

Tanssistudio Fokuksen tiedotus tapahtuu sähköisesti. Asiakkaan on itse huolehdittava, että tiedot (sähköpostiosoite, osoite ja puhelinnumero) ovat hobiverissa ajan tasalla. Mikäli annetut yhteystiedot ovat väärin, tanssikoulu ei vastaa puutteellisesta tiedonkulusta aiheutuvista menetyksistä.

Vakuutukset

Tanssistudio Fokus ei vakuuta oppilaitaan, mahdollinen vapaa-ajanvakuutus oppilaiden tulee hankkia itse. Fokuksella on vastuuvakuutus mikä korvaa laiminlyönnistä tai tahallisuudesta aiheutuvia vahinkoja