Tanssistudio Fokus

Tanssistudion säännöt

Päivitetty 8.12.2022

Ilmoittautuminen

Tanssistudio Fokuksen tunneille ilmoittaudutaan hobiver järjestelmän kautta. Tunnille voi osallistua kertamaksulla maksamalla kertalipun hinnan omassa liikuntaetu applikaatiossaan (epassi, smartum, edenred) tai ostamalla kertalipun/sarjakortin hobiver järjestelmän kautta. Viikkotunnille voi tulla kokeilemaan kerran kerta- tai sarjakortilla. Tämän jälkeen ryhmään ilmoittaudutaan eikä tunnille voi osallistua ilman ilmoittautumista. Drop-in tunneille ja tuntien korvauksiin otetaan 1.1.2023 käyttöön ilmoittautuminen hobiver järjestelmän kautta. 

Laskutus ja peruutusehdot

Viikkotuntien ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ilmoitettuun päivämäärään mennessä. Tämän jälkeen ilmoittautumisen ryhmään voi vielä peruuttaa viikko tanssituntien alkamisen jälkeen maksamalla tutustumismaksun 25€.  Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja lasku tunnista lähetetään sähköpostiin, vaikka lopettaisi kesken kauden. 

Pitkissä sairastapauksissa voimme lääkärintodistusta vastaan antaa seuraavalle kaudelle hyvitystä tai antaa sarjakortteja/korvauskertoja hyvitykseksi poissaoloista. 

Laskutus tapahtuu Maventa laskutuspalvelun kautta. Sinulla on mahdollisuus valita lasku maksettavaksi 1, 2 tai 3 erässä. Lasku lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. 

Sarjakortit maksetaan suoramaksuna paytrailin kautta. Sarjakortteja ei ole mahdollista palauttaa tai siirtää henkilöltä toiselle. Sarjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostohetekestä. Sarjakortin voi ostaa lahjaksi. 

Drop-in tunneille tunnin peruutus tulee tapahtua viimeistään 12 h ennen tunnin alkua. Peruutus tehdään lähettämällä viesti osoitteeseen info@fokusdance.fi tai viestillä 050 3135410. Mikäli peruutus tehdään 12 h jälkeen 3 kertaa yhden kuukauden sisällä, on Fokuksella oikeus vähentää kortilta yksi kerta. 

Mikäli drop-in tunnille on 12h ennen tansssituntia ilmoittautunut vain yksi henkilö, tunti perutaan eikä tästä tietenkään vähennetä ilmoittautuneelta sarjakorttikertaa. 

Tanssituntien hinnat

Tanssistudio määrittelee tanssituntien hinnat aina syyskaudeksi ja kevätkaudeksi erikseen. Hinnat sisältävät Alv:n 24 % sekä Teosto- ja Gramex-musiikintoistomaksut.

Liikuntaedut

Tanssistudiossamme voi maksaa SmartumPay:lla, ePassilla ja edenred sovelluksella. Edut ovat henkilökohtaisia. Niillä ei voi maksaa esim. perheenjäsenten tanssitunteja. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä mikäli käytät maksutapana liikuntaetua. 

Korvauskäytäntö

Oppilas voi käydä korvaamassa tilapäisiä poissaolojaan osallistumalla viikko- tai drop-in tunnille 2kk sisällä poissaolosta. Drop-in tunneille ilmoittaudutaan hobiverin kautta. 

Mikäli tanssituntisi osuu pyhäpäivälle, jolloin tunteja ei pidetä, on oppilaalla mahdollisuus käydä korvaamassa tunti normaalisti drop-in tai viikkotunnilla 2 kk sisällä poissaolosta. 

Poissaolot

Tanssistudio ei ole velvollinen korvaamaan rahallisesti tunteja, jotka ovat asiakkaasta johtuvasta syystä jääneet käyttämättä, esim.sairastuminen, matka ym. Pitkäaikaisissa sairaustapauksissa tai loukkaantumisissa katsotaan tilanne aina tapauskohtaisesti. 

.Tanssitunnin peruutus

Mikäli tanssistudio joutuu peruuttamaan viikkotunnin esim. opettajan äkillisen sairastumisen johdosta, korvaa tanssistudio tunnin pitämällä tunnin toisena ajankohtana. Rahallista korvausta oppilaalle ei tunnin poisjäämisestä myönnetä. Drop-in tuntien peruuttamisesta pakottavasta syystä ei järjestetä korvaustuntia. 

Opettajan pitkäaikainen poissaolo

Mikäli opettaja on pidemmällä sairaslomalla tai muusta syystä pitempiä jaksoja poissa, tanssikoululla on oikeus vaihtaa opettajaa/sijaista kesken kauden. Kausimaksua ei palauteta, vaikka opettaja vaihtuu kauden aikana.

Tiedotus

Tanssistudio Fokuksen tiedotus tapahtuu sähköisesti. Asiakkaan on itse huolehdittava, että tiedot (sähköpostiosoite, osoite ja puhelinnumero) ovat hobiverissa ajan tasalla. Mikäli annetut yhteystiedot ovat väärin, tanssikoulu ei vastaa puutteellisesta tiedonkulusta aiheutuvista menetyksistä.

Vakuutukset

Tanssistudio Fokus ei vakuuta oppilaitaan, mahdollinen vapaa-ajanvakuutus oppilaiden tulee hankkia itse. Fokuksella on vastuuvakuutus mikä korvaa laiminlyönnistä tai tahallisuudesta aiheutuvia vahinkoja