Mama-Baby barre

Maanantaisin klo 11-12
Neljä kertaa 4.3.-25.3. 
Opettaja: Annina Francioso
Hinta: 64€ 
 
 
Tuntikuvaus mama-baby -barre:
Barre on turvallinen keskivartaloa vahvistava liikuntamuoto raskauden jälkeiseen palautumisaikaan. Vaikka barre on saanut inspiraation balettitanssijoiden niveliä vahvistavista kuntoutusliikkeistä, ei tunnille osallistuminen vaadi balettitaustaa, tanssikokemusta tai edes notkeutta!
 
Mama&baby -barre on raskauden jälkeistä palautumista tukevaa, kehoa voimaannuttavaa liikuntaa, joka on ensisijaisesti suunniteltu äideille. Tunnit pidetään kuitenkin vauvojen ehdolla, joten tilaa on tauoille ja leikittelyille, jossa vauvaoisallistujat sitä kaipaavat. Tunti on 45 min mittainen, mutta voit tulla 15min ennen ja lähteä rauhallisella aikataululla
 
Mama&baby -barren harjoitusten tavoitteena on kasvattaa kehon voimaa ja auttaa kehoa toimimaan hyvin vauvaa nostellessa ja kannatellessa, sekä luoda uudenlaista  ryhtiä kehoon raskauden jälkeen. Tunnin tarkoitus on edistää terveyttä, tukea synnytyksen jälkeistä lantionpohjan palautumista ja luoda hyvää oloa!
 
Synnytyksen jälkeinen liikunta kannattaa aina aloittaa rauhallisesti omaa kehoa kuunnellen. Siksi mama&baby -barretunnilla on mahdollisuus modifioida liikkeitä ja treenata oman voinnin ja vauvan vireystason mukaan. . Voit osallistua tunnille synnytyksen jälkitarkastuksen jälkeen (8-10 viikkoa synnytyksestä). Jotta voimme pitää ryhmän kaikille vauvoille turvallisena, toiveena on että kaikki vauvaosallistujat olisivat alle 10kk ikäisiä.
 
 
 
Takaisin