Kesäkurssi – Gabriella Serra Baletti Jatko 2 + repertuaari

Gabriella Serra pitää Fokuksella kesäkurssin edistyneen tason balettilaisille. 

Kurssille voi osallistua kaikki edistyneen tason oppilaat 13- vuotiaasta ylöspäin. Voit osallistua kurssille yhdelle päivälle tai kaikille kurssin kerroille. 

Ilmoittaudu

Gabriella Serran kesäkurssi klo 11-13 

Ti 4.6. / To 6.6. / Ma 10.6. / Ti 11.6. / Ke 12.6. / To 13.6. 

Koko kurssin hinta (6 tanssituntia) | 192€

Yksittäinen tunti (2h) | 35€

  • hyvitykset lääkärintodistusta vastaan
  • kurssi on irrallinen Fokuksen muista kesän viikkotunneista eikä tälle kurssille käy kesäkuun anytime kortti tai sarjakortit

Gabriella Serra

Gabriella on Italiasta kotoisin. Hän sai koulutuksensa tunnetussa ranskalaisessa balettikoulussa Centre de Danse International Rosella Hightower, jossa hän opiskeli mm. Pariisin oopperan opettajien ja tähtitanssija Rosella Hightowerin johdolla. Hän on toiminut tanssijana Belgiassa, Italiassa, Saksassa ja useissa Suomen Kansallisoopperan produktioissa teoskohtaisilla sopimuksilla. Gabriella on opettanut balettia eri kouluissa pääkaupungin seudulla vuodesta 2008 alkeista edistyneisiin ja pitänyt Tanssille ry:n ammattilaisille suunnattuja aamutunteja. Hän opiskeli klassisen baletin didaktiikkaa Rooman Kansallisessa Tanssiakatemiassa (Accademia Nazionale di Danza) ja suoritti baletin opettajan maisteritutkinnon vuonna 2019. Gabriella on imenyt vaikutteita eri koulukunnista ja eri tyyleistä. Opetuksessaan hän hyödyntää sekä venäläisen koulun metodologiaa että ranskalaiselle tyylille ominaista nopeaa jalkatyöskentelyä. Hän on energinen ja kannustava opettaja.

Takaisin