Piia Lehto

Jazztanssi, lauantain drop-in tunnit (nykytanssi, veny ja vahvistu)

 

Aloitin tanssin lapsena ollessani 8-vuotias. Pyysin äidiltäni harrastusta, jossa voisi tulla notkeaksi.Paikka löytyi pienestä vantaalaisesta balettikoulusta, ja ihastuin samantien keholla tekemiseen. Opettajani kasvoilla loisti lempeä ylpeys jokaisesta oppilaasta. Myöhemmin tanssista ja kehollisuudesta rakentui minulle kokonainen elämäntapa.

 

Olen valmistunut Kuopion Savonia AMK:sta tanssinopettajaksi vuonna 2016, pääaineina klassinen baletti sekä jazztanssi. Työssäni olen keskittynyt lasten opettamiseen, tanssin varhaiskasvatukseen sekä erityislasten kanssa työskentelyyn. Jatkuva harjoittelu ja uuden oppiminen ovat työni tärkeimpiä lähtökohtia. Tällä hetkellä olen kiinnostunut aikuispedagogiikasta, sekä treenaan akrobaattista nykytanssia ja tankotanssin tekniikkaa.

 

Opettajana minulle on tärkeää herättää oppilaissani kehollisen oivaltamisen riemu sekä kokemus siitä, että oma keho on arvokas ja taitava. Tavoitteenani on kannustaa jokaista yksilöllisesti ja rohkaista toimimaan tasavertaisena ryhmän jäsenenä. Tanssisalissa opit tuntemaan itsesi paremmin ja onnistut löytämään itsestäsi uutta!

 

Takaisin