Pau Kettunen

Lastentanssi, lapsi-aikuinen, baletti

 

Valmistuin tanssinopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2010. Muutaman työntäyteisen vuoden jälkeen halusin syventää osaamistani ja jatkoin opiskelua Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa, josta valmistuin tanssinopettajan maisteriohjelmasta vuonna 2015.

 

Tanssipolkuni alkoi kolmevuotiaana, kun vanhempani veivät minut tanssitunnille. Tanssimaailma vei minut samantien mukanaan! Harrastusvuosina keskityin luovaan tanssiin, nykytanssiin ja balettiin. Tanssissa oma intohimoni kohdistuu kahteen erilaiseen, toisiaan tasapainottavaan alueeseen: baletin tarkkaan liikekieleen ja nykytanssin vapaampaan improvisaatioon. Molemmissa kutsuu tanssin ilo, hiki ja flow!

 

Opettajana rohkaisen, haastan ja kannustan lempeällä mutta tarkalla otteella. Kova treeni harrastus- ja opiskeluvuosina toi mukanaan vammoja, mikä motivoi minua kehittämään keinoja tanssia ja opettaa kehoystävällisemmin. Kehon kuuntelu, sen rajojen tunnistaminen ja kunnioittaminen ovat opetuksessani aina läsnä. Tanssitunneillani harjoitellaan asioita oppilaiden taitotaso huomioiden. Opettajana haluan tuoda tanssin iloa ja onnistumisen kokemuksia jokaiselle tanssijalle.

Takaisin