KESÄLUKUJÄRJESTYKSET 

TERVETULOA KESÄ 2023!

Kesäjakso 1 / 29.5-22.6.2023

Kesäjakso 2 / 18.7-27.7 (tiiviskursseja)

Kesäjakso 3 / 7.8-27.8

ILMOITTAUDU KESÄN TUNNEILLE 

OSTA SARJAKORTTI

JAKSO 1 Kesäjakso 1 / 29.5-22.6.2023

Kesälukujärjestys jakso 1

Hinnat kesäjakso 1

Tuntikuvaukset kesäjakso 1

Tuntikuvaus 10.6 baletti workshop / PERUTTU

 

JAKSO 2 Kesäjakso 2 / 18.7-27.7 (tiiviskursseja)

Kesälukujärjestys jakso 2 (heinäkuun tiiviskurssit)

Mikäli et sairastumisen takia pääse osallistumaan maksamallesi tiiviskurssille, annamme hyvitystä sarjakorttien muodossa syyslukukaudellemme. 

JAKSO 3 Kesäjakso 3 / 7.8-27.8

Kesälukujärjestys jakso 3

Kaikille kesäjakson 1 ja 3 tunneille voi osallistua sarjakortilla tai ilmoittautua tietylle tunnille tuntipaketein koko kesäjakson 1 tai 3 ajaksi (kertahinta tulee edullisemmaksi). Kesän tuntipaketti-ilmoittautuneet voivat käydä korvaamassa mahdollisia poissaoloja ilmoittautuneen kesäjakson aikana. 

 

Workshopit eivät kuulu sarjakortteihin ellei toisin mainita. 

Sarjakorttien hinnat ovat päivittyneet 30.3. Hinnat muodostuvat jatkossa tuntien keston mukaisesti ja ovat voimassa 7 kuukautta ostohetkestä (- heinäkuu). 

Sarjakortit jotka on ostettu ennen 30.3 käyvät kaikille drop-in tunneille ja kesäjakson tunneille sarjakorttien voimassaoloon saakka. 

OSTA SARJAKORTTI

Kevään viikkotuntien korvaukset

Voit korvata kevään aikana tulleita poissaoloja myös kesäjakson 1 aikana.

Muista korvata kevään poissaolosi kesäjakson 1 loppuun mennessä!

Uudet tasonimitykset

Alkeet

Alkeiden tunnille uskallat osallistua sinä, joka olet tulossa tanssitunnille elämäsi ensimmäistä kertaa. Alkeiden tunnilla harjoituksissa edetään rauhallisesti ja harjoitellaan lajin peruselementtejä. Alkeet on myös hyvä tunti aloittaa mikäli tanssiharrastuksestasi on vierähtänyt pitkä aika. 

Alkeisjatko

Alkeisjatkon tunti on tarkoitettu harrastajille, jotka ovat harrastaneet tanssia vähintään vuoden. Tämä tunti on myös hyvä aloitus aikaisemmin tanssia harrastaneelle, joka haluaa aloittaa tanssiharrastuksen uudestaan. Tunnilla harjoitellaan peruselementtejä ja näiden variaatioita. Tempo alkeistuntiin verrattuna on hieman vauhdikkaampi. 

Jatko 1

Jatko 1 tason tunti on tarkoitettu harrastajille, jotka ovat harrastaneet tanssia vähintään kahden-kolmen vuoden ajan. Jatko 1 tunnilla aletaan siirtyä lajin haastavampiin osuuksiin. Peruselementeistä harjoitellaan erilaisia variaatioita ja päästään hyödyntämään perustekniikan osaamista haastavimmissa liikesarjoissa. Tunnilla edetään aina ryhmää kuunnellen. 

Jatko 2

Jatko 2 tason tunti on tarkoitettu jo pidempään tanssia harrastaneelle, joka hallitsee hyvin lajin perustekniikan. Tällä tunnilla edetään vauhdikkaammin ja tehdään haastavampia harjoituksia ja liikesarjoja. 

Mikäli sinulla herää mitä vain kysyttävää lajeista tai tasosta, ota yhteyttä Anniin info@fokusdance.fi tai 050 313 5410. 

 

Takaisin