Nykytanssi tanssiakrobatia keskitaso

Torstaisin klo 17.15-18.30 / Pinja Grönberg

 

Tälle tunnille voit osallistua sarjakortilla!

 

Tällä tunnilla yhdistellään akrobaattisia elementtejä ja niille ominaista kehonkäyttöä monipuolisesti nykytanssin liikekieleen. Tunti koostuu erilaisista tilaa hyödyntävistä harjoitteista.

Tunnilla pääset kehittämään kokonaisvaltaisesti kehonhallintaasi sekä liikekieltäsi. Tunnilla yhdistetään virtaavien ja moniulotteisten liikkeiden harjoittelu akrobatisiin elementteihin ja tanssillisuuteen.

“Tunnilla harjoitellaan nykytanssia turvallisessa, vuorovaikutteisessa ja innostavassa ympäristössä. Tunnilla pääsee tutkimaan ja kokeilemaan erilaisten liiketekniikoiden soveltamista ja nauttimaan kehon ja liikkeen tarjoamista mahdollisuuksista omalla taitotasolla. Leikkisyys ja irrottelu on iso osa tunnin kokemusta.” Pinja

 

Tunti sopii hyvin tanssiakrobatian drop in -tunnin jatkoksi tai toimii myös omana kertanaan. Tunti sopii jo aikaisemmin tanssia harrastaneille sekä akrobaattisen liikekielen yhdistämisestä nykytanssiin kiinnostuneille. Et tarvitse ensimmäisellä kerralla osallistuessasi aiempaa kokemusta tanssiakrobatiasta.

Takaisin